Runnin kylpylä

Suuri keltainen puurakennus auringonlaskun aikaan. Etualalla hiekkatie ja osa talosta puiden takana.

Runnin Kylpylä sijaitsee Savon Sydämessä, 23 km Iisalmesta, kauniissa jokimaisemassa. Runni on Suomen vanhimpia kylpylöitä, jossa on vietetty elämyksellistä kylpyläelämää vuodesta 1904 lähtien. Runni on tullut kuuluisaksi jo 1750-luvulla löydetystä terveyslähteestään, josta vettä nautitaan yhä tänä päivänäkin. Veden parantavaan voimaan ja Runnin miljööseen viehättyivät aikoinaan myös monet suomalaisen taiteen ja kulttuurin merkkihenkilöt, mukaan lukien mm. Valtionhoitaja Carl Gustaf Mannerheim.

Hymyilevä nainen ottaa lasiin vettä lähteestä.

Runnin Kylpylästä saat kokonaisvaltaista hyvinvointia. Voit majoittua joko nostalgisessa Kartanohotellissa mikä henkii entisajan tunnelmaa tai keväällä 2015 uudistuneessa kylpylähotellissa. Rentouttavat kylpylähoidot, ravintolan maukkaat ateriat, kylpyläosaston virkistävät vedet, karaoke- ja tanssi-illat sekä monet tapahtumat höystettynä ainutlaatuisella maisemalla takaavat sinulle ihanan lomatunnelman Runnin miljöössä.

 

Yhteystiedot:

Runnin Kylpylä, Runnintie 407 A, 74595 Runni, p. 017-768751 / myyntipalvelu@runni.fi

www.runni.fi

Löydät meidät myös facebookista!